Tuesday, April 7, 2009

Handphone ..

hi all,lama aku tidak post mengenai komputer n many stuff lain...sekarang handphone aku ade masalah semula...start semula uat perangai...cable charger problem..china phone memang menyusahkan...tau kenapa?tidak boleh copy banyak2..hanya boleh copy 1 n bla2....wow memang sakit...rugi je aku beli handphone ni...susah payah nkumpul duit n beli ...macam ni pulak yang terjadi,aku pun x sangka akan jadi macam ni...so kena bertahan ngn handphone ni lagi 1 tahun..2 tahun or sampai dah kerja....nasib ada handphone membe...kalau dia guna handphone...I have no idea what to say...all will disconnected...ni masalah 1..huhu..kalau macam dulu handphone aku rosak..aku biar je 1 tahun tu x repair...my friends say when they met me...'wei shaikh kenapa call x dapat,ye la sekarang dah sombong'....'akak aku kawin pun x leh datang'..macam2 lagi..
ni dari kawan skool aku ...senang cite..aku kenal diorang semua dari kecik sampai form 5...tapi kebanyakan kawan aku x dapat nak stay kat skool la salle...cuz markah diorg rendah sangat..so diorang kena tendang ke sekolah yang boleh dikatakan jahat+bodo...setiap minggu yang paling best..ade gaduh...kena kejar parang...standard sitution...teringat kat old day...rasa nak g skool balik n ubah semua kesilapan yang telah aku lakukan...opss...dah lari ni...
aku cite pasal handphone..ni budak skool aku plk...
yup ade lagi aku kena masa aku x repair handphone...banyak lagi college,skool and home..
but sekarang handphone leh ring dari dl langsung xleh on..huhu..siapa x marah kalau macam tu...salah aku jugak..sori guys!
sekarang ni aku nak dapatkan handphone i phone 3g...itu yang aku nak sangat..tapi dalam 3tahun mungkin aku dapat beli handphone ni..huhu..


lawa kan handphone ni??...aku nak sangat minat handphone ni...3g,mempunyai wifi,GPS mapping,8 Gb to 16 Gb,mac os,bila aku tengok kat iklan TV...wow rasa bergegar je otak aku ni untuk dapatkan handphone ni..huhu...=)

2 comments:

limaumaniss said...

i phone..i adore...baper harga iphone ni yer??

SHAIKH said...

RM2500 lebih...mahal kan..?huhu..lps 3 tahun x tentu i dapat beli..