Sunday, February 28, 2010

Allah S.W.T



Ya Allah jangan kau cuba aKU,
Melebihi Batas dan Sanggupku,

Ya Allah Bila Memang Kau Cuba,
Aku pun Percaya kau Sayang Padaku.

Wednesday, February 24, 2010

Emo+ New Days

Tgh layan video neyo sambil minum nescafe!
gUd MOrning ALL!
new days,new Life,New for everything but for my h###t is alwaYs....Mariah CareY& Ne-yO -Angels Cry

video

My Year bOOks




hi ,selalunya korang mesti penah dgr pasal myspace ,facebook,friendster ,tagged n mcm2 lagi..
1st yg aku knl myspace,aku masuk kolej kawan msti tny ade myspace x or ym..jwpn aku no...psl dl idup aku x penah nk melakat ngn komputer..lain dari yg lain,slps aku smbung belaja dlm bidang it ..baru aku sedar menggunakan internet btl2 x membosankan..anything blh tny pak cik google!huhu..
Aku nk cite psl pe sebenarnya....mengenai sosial network yg aku masuk...

1=MyspaCe
2=Friendster
3=FaceBook,Blog,YOuthsays
4=Tagged,Tubley
5=Doulike
6=flixster
7=Friendorama
8=Zorpian
9=My Year Books

yang paling aku aktif myspace,facebook ...friendster aku dh lama x aktif smpai aku sndri lpa email n password...sori..aku dh uat yg baru aku akan link kat kawan aku yg selalu tny'knp x on9,dah lupa ke'..no aku x lupa korang semua aku ingat..=)
yg menarikny aku x update sgt tubley,doulike,friendorama,zorpian,n blah2..byk sgt...
tapi yg interest aku nk tau sgt skrg 'My yearbook'..macam menarik..ade forum ,game ,chat,quiz..n mcm2 lagi ..klau korang dgr semuanya ..sama je kan?tapi bila korang interest pada sesuatu yg baru memng best!so aku layan kan kpla smpai abis!!

Saturday, February 20, 2010

Laptop Uat HAl lagi!


aku dah uat macam2 ..masih masalah..ko pn uat hal ni yang rasa x tahan ni....
nk uat pe2 pn dah susah....duk diam je..argghhhhh!!huhu
lega merepek kat sni...lps ni lama lagi aku nk post....my sis nk bawak balik broadband...pe2 aku akan update...dah kosong balik hidup aku...cpt lah pulih!!

kimia muda n manusia makan manusia!






aku xtau nk ckp pe bila nampak genius kimia umo 10 taun!!!klau ayah aku tau msti dia suka..dia nk aku jadi mcm tu ..tapi x terjadi....
susah bagi aku siapkan pengiraan yang mudah pun tapi budak ni dah uat peringkat GCE O-Level!!!belive it or not!knp dia leh uat aku x leh nk uat..knp2?think2..erm..




tgh aku baca..ade pulak mengenai manusia makan manusia kat china!!adkah patut segologan pasangan mejual bayi mereka kat restoren utk dimakan...bukan senang kita nk lahirkan anak...
dia pn nk idup mcm biasa...kita dah meningkat dewasa patutnya dah ade otak yg boleh pkir bkn jadi haiwan yg xder otak....tiada perasaan langsung uat mcm ni...tau pelanggan restoran ni ckp makan bayi dapat meningkatkan stamina mereka!!what!!nak makan daging manusia g la potong daging sendiri....haiz..manusia2....

Jangan lupa kita kat dunia ni sementara je..

Friday, February 19, 2010

MY Name Is Khan


hi,dah pkl 4.00pagi...aku x dapt tido n yg menarik aku ade nk cerita tentang movie my name is khan..cite ni aku dapat tau dari ntv7'breakfast show or morning show'huhu....kisah ni mengenai orang islam yang menetap di amerika selepas peristiwa 11 september..menyedihkan..cite ni top smpai kalahkan cite slumdog millionaire!lagu "jaiho-pussy cat dolls "ingat!

Hero dia confirm shah rukh khan...menarik korang kena tgk cite ni!!
nk aku minum air jab...haiz..
dah semut naik...entah dari mana tau2 je air aku mesti kena curi..xsempat aku nk abiskan...dari kecik smpai skrg aku kena kongsi air dgn semut!tapi yg kena marah aku 'sehari brp kali nescafe ariff uat?abis susu kat umah!(mom)

bukan salah ku salahkan semut yang sentiasa kenakan ku....huhu=D

pagi tadi aku khabar dari kawan aku muqe(mat)...teringat kat membe kolej!x sangka aku dah abis...keputusan x kuar lagi ..xsabar utk bulan 6 ni..=)
gud morning semua!

mengarut tapi bererti..

Tuesday, February 16, 2010

Fresh Air




hi,
morning!!
ari yang baru utk aku feel fresh!today nk uat pe ..ermm..something2....tgh dgr lagu...teringat..tawaran u dah keluar....aku di terima atau x...arghhh!!
fuhh...lega belum kuar lagi...huhu
x dpt kena g plan b....menyusahkan....
luahkan masa ngn family...kelakar2 bila abang aku dah balik....kerja dia uat lawak je....adik aku smpai sesak nafas gelak dgr lawak abg aku...abg aku ni mmng pandai uat lawak!cool bro!
yg akak aku sorang ni kerja dia bawak jalan ...behenti!!!knp?nk makan!...skit2 makan...semua makanan dia nk try...huhu..kelmarin aku g hulu yam...my sis ajak aku g air terjun aku xfollow..so adik aku plk cite dia hampir nk lemas...n then org ingt dia tgh berenang(huhu)..ade ke patut,,,dah cedera...adik aku x puas ajak aku g lagi skali...minggu ni je akak aku ade n then dia chow g segamat..my bri plk g u....

penglaman aku mandi kat hulu yam...menarik ..port biasa ...ade tempat gayut n tmpt nk terjun...
ngn kawan aku raja n fuad yg cukup besa...membawa seribu keriangan utk trip tu!kerja wrestling dalam air ..kalah budak kecik..huhu..dah lama x hang out ngn diorang....
aku dah plan nk g cuti ke mana??ahh...yg tu korang akan tau nti...
really fresh morning...
aku tulis n aku tulis ...itulah diriku...
have a nice day u all....=)