Thursday, May 20, 2010

Merepek +Kerepek




Gembiranya Aku arini!aku pn x tau pe dh jadi kat aku ..ayik gelak ketawa !yang pelik leh pulak aku gelak wlpn lagu sedih..huhuhu
Macam something nk datang je..something2..x sabar aku nk masuk blja sebenrnya!!!=)
dah masuk blaja otak aku akan start 'meletup' full ngn study ..tapi wa suka beb!Keja +Study!
Best of tHe best !
Kartun yg paling aku minat 'Oggy N thE Cockroches'.aku gelak mcm lipas tu..huhuhu=D

Saturday, May 15, 2010

VideO Klip- Justin Bieber

video
Justin Bieber - One Time

VideO Klip- Justin Bieber

video
Justin Bieber - Baby ft. Ludacris


*nak upload semua x dpt,nti aku upload yg lain..=)

Best Songs-Justin bieber



Dalam usia muda dah jadi penyanyi top dari youtube ke dunia Hiburan!
aku dgr lagu ni mula2 kat Fb ,aku ingt pmpn ..suara bila dia tarik x ke mcm pmpn??x tau la,itu pendapat aku..Deria ingin tau aku ni x sabar2 nk tau mengenai penyanyi ni..akhirnya aku dgr semua lagu dia :-

-Baby Ft Ludacris
-One time
-Never let yOu Go
-One less lonely girl

Semua yang aku dgr ,semuanya aku suka..=0
Rentak lagu + lirik lagu =Memang Perfect sampai x henti aku dgr lagu ni..ulang2 n ulang smpai Ulang balik..hahaha=D
Tapi yang peliknya ade jugak yg x suka penyanyi ni,knp??confirm kerana Cemburu..huhuhu=D

Dunia xkan Bhnti...wlpn ku pinta..ini dikatakan .::LIFE::..=)

Malaysia teTap Dihati



Hi,
siapa yg menonton siaran langsung badminton .tentu paham ngn tajuk post aku kali ni.
walaupun malaysia kalah memasuki final,but they all dah uat terbaik untuk Malaysia ..=)
Persiapan mereka untuk hadapi perlawanan ngn china amat baik sekali,walaupun ramalan kita bukan 50%-50%.boleh dikatakan china 60% and malaysia 40%.kita pun dapat lihat skills china memang cukup hebat dari pemain malaysia.Semua harapan yang kita letak pada pemain oldskool kita seperti Datuk Lee Chong Wei,tapi smpai bila kita nk harapkan pemain senior kita??
Tapi aku tau ade HERO badminton kat luar sana yg belum tunjukan bakat mereka,tunggu dan lihat untuk piala thomas 2012..
Play More ,learn More'MILO'=)

Sunday, May 2, 2010

Life in pattern


Hi,
dalam cerita ade cerita baru menarik cerita kita ,lagi2 tersirat...;)
br aku dpt on9 ,asyik x der intenet ni ..dh dpt intenet ngantuk pn leh x ngantuk.huhu
tgh aku setlkan balutan pos abg aku,akak aku pn balik dari shah alam..ade dia bwk pau...
makan sambil tulis...'mencekih'..
semalam aku terserempak ngn kawan lama ku yg dh lama aku x jumpa ..dah berkerjaya...yg aku masih menunggu kptsn aku utk smbg ijazah if x der ipta kena teruskan kat ipts...
pening jgk memikirkan ipts yg mn bagus..pilih ni tu ..semuanya x kena ...ade je masalahnya..
klau bgs ..MQA plk dah tamat tempoh..'RISIkO'..aku x pandai main ngn risiko takut xsempat aku nk graduate ,ade mslh lain...x nk ooo=0

Tengah setlkan study n part time dh dpt 3 tmpt..dpt kptsn leh dah join..good2..semuanya jadi macam aku rancang..x lari trek..huhu=D
pe lagi aku nk beitau korang ..ehhmm2.....
ahh...aku dh ade pet aku sndri..bkn kat facebook tu ni yg real..tikus yg dipannggil'REO'.aku pn x sngka beli tikus ni ..aku nk tnjk pic x der camera nanti dh ade .aku akan post pic REO..=)

haa ckp psl REO aku teringt kat musang atas bumbung umah aku ni ..dah ade babe baru dh skrg..makin ganggu konsentrasi ku apabila mendengar lagu ..dah x leh nk buka tingkap bila malam ..jhaizz...=0
aslkn ko 1keluarga bahagia family musang..=)
Ini je la yang ingin aku beritahu kat korang semua..jika ade cite lagi n ade maxis broadband ni lagi..aku akan update n majukan blog aku ni smpai aku boleh..semuanya'HAve a nice Day'..=)