Saturday, November 28, 2009

Before ...



hi tgh aku bosan ingat nk design tatto yg menarik tp lain plk jadinya ...pe yg ade dlm otak aku ialah aku nk gabungkan music+love+life = aku x berjaya ...so aku lakar pe je yg aku nk ...hasilnya yg kat atas tu...ok lah masa aku nk rileks dh tamat aku balik kolej hari so ..yg kat out sana ..jgn lpa uat senyuman anda no 1!pe pn yg halang diri kamu daripada sesuatu ....jangan putus asa !kunci di tangan anda cara membuka mangga berbeza bagi stiap orang...pkir cara yg mudah utk kemenangan anda!yg dh abis final exam..ramai dh abis ...enjoy ur day!...yg tgh kerja ...enjoy ur work..jgn stress out! rOcK IT sOULJA!BooM!
=)



Tatto n Aku

Smlm aku asyik teringat kat pasal tatto je...mmng cantik tatto..rasa mcm nk uat tp terhenti ...bila aku tanya pak cik google ...punya byk design yang cantik2....smpai aku xsedar aku dh download mcm2 design ...aku minat tatto ni masa aku teenage ..gemar tgk tatto incubus,RATM,blink 182...
aku pkir nk daptkan kat kaki ,bhgn leher smpai dada,n tangan ..klau ade tatto aku x perlukan acessories yg lain spt cincin,gelang,rantai ...tanpa hiasan ni dh nmpk cukup STYLE...aku kembali ingat semua ni pasal sweetheart aku....
ni antara design yg aku ingin sangat kat badan aku ..

yg ni design yg aku teringin sgt!!abstract..

kat tangan x yh aku nk pakai jam tangan..huhu

angel wings ni mmng menarik perhatian aku gak

tgh aku tgk tatto pakcik google tnjk image ni aku x stop gelak..oldskool!=D
design yg aku tgk utk girl pn byk tgk kat sni www.tattoojhonny.com..
yg ni utk girl yg minat nk uat tattoo g tgk kat sana ya....u know what i mean ..ape tgk lagi ..
click tattoo johnny !
;)






DAginG LeMBu-Raya AidilADha

Hari ni aku ingat nk kuar tmpt jual t-shirt murah kat area pudu....dh lama aku target ..tp tgh aku tgk cite...ayah aku sampai ...la lpa ..ade tugas utk bahagikan daging lembu utk setiap org....tgh uat kerja teringat plk psl blog aku ni....so aku ambik pic smbil uat pic...let's go...=)






daging lembu yang telah siap potong,mudah la kerja aku n keluarga aku x yah nk ptng..


mak aku tgh bahagikan daging tu utk setiap plastik 1kg daging.....dh siap timbang time to pack!!

tulang diasingkan...byk plk tulang...otak lembu dh bag siap2..huhu...;D

akhirnya siap jgk ...now tugas ayah n mak aku antr kat setiap umah jiran ,kawan n rumah anak yatim..dah siap ...ops !bau lembu la plk ...

gtg..g mandi dl..huhu

=)



Thursday, November 26, 2009

Aku ngn FOREST...


tempat yg aku tuju utk mendapatkan ketenangan adalah tmpt yg brdekatkan dgn utan..bukan sng aku dapat rasa kesejukan n cuaca yg cukup menyengkan diri aku....exam dh nk start minggu dpan...aku ambil kesempatan ni utk rileks jab...balik ni mcm2 aku kena uat ....start nk baca buku...huhu
dh abis ingt nk continue kat melaka plk....ok daripada xder pe2...

Monday, November 16, 2009

Gempak!!

hi..2.29 pagi aku dapat msj bila buka face buku....lm aku x tgk the click shop yg sentiasa menarik perhatian aku...yang lebih menarik ade produk baru....gempak!


digital buchineko!!

Product name: Digital Harinezumi(kitty cat)

Brand: Superheadz, Japan

Sensor pixel: 2M

Sensor: CMOS

Lens: f=8.24mm (35mm equivalent focal length 39.6mm), F 3.0

Image size: 1600X1200 / 320X240

Movie size: 640X480

ISO: ISO 100 / ISO 800

Focal distance: Normal: 1m –> infinity

Macro: approximately 10cm

Exposure: Auto

White balance: Auto

Self timer: 10 sec.

Image file format: JPEG

Movie file format: AVI (25 fps)

Memory: microSD card: up to 2GB / microSDHC card: up to 4GB

Battery: CR2

Dimensions: L90mm X H35mm X W38mm

Weight: 50 g

aku x menentu aku x tau nk dapatkan pe dulu..semuany aku nak ..yg tu aku nk ...yg ni aku nk....last2 pe pn xdpt....pkir2!!

Sunday, November 8, 2009

MAsa yang singkat

baru abis selesaikan web mini project...byk keja yg x siap lagi ...pening...
BLogger boy dah start!!!!!huhu'
menarik ....klau ade masa untuk tgk kan best...final starting...projek xsiap2 lagi...wlpn ..aku akan download untuk tgk...dh dgt lagu through my window?lagu tu sungguh menarik...video klip memng aku suka sgt ..tertarik pulak...main smpai pagi esk pn aku x bosan...aku nk jadi grafik designer !!!huhuhu....angan2..sudah2!!bangun!!..ah.ah...kpd semua yg cmmnt aku punya blog..n sentiasa read new entry aku thank u SO SO MUCH!!aku x sempat tgk korang pny..but bila aku dh graduate aku pasti akan aktif dalam dunia blog ni...for sure!huhu...
membe aku nk gna broadband dia so kena pulangkan!pe pn aku nk TIMA KASIH KAT KAWAN2 aku yang sanggup pinjamkan Broadband diorg 1sem ni..THANK U BRO

1.Mie
2.Nash
3.Mat

kat bwh ni aku upload video tu ...enjoy!aku kena smbg keja SEE u!=)
video

Wednesday, November 4, 2009