Thursday, August 20, 2009

Jalan yang Berliku kUharung rollER COAster

hi all...6bulan ni aku busy ngn study aku ,yang aku dapat hanya masalah je...happiness dh x der kat dunia aku skrg ..yang ade hanya MASALAH yang terlalu byk hinggakan aku sendiri x tau nk mula selesaikan dari mana....Aku ade 3projek x tau nk start dari mana...semuanya kekurangan.....kbnyakan yang aku hadapi tanpa teman ......dunia ni makin jauh dari aku...aku tau aku kena hadapi dugaan ni dengan tabah.....Hari sabtu ni dah start puasa.....



Dengan ni saya Shaikh muhammad Ariff ingin meminta maaf jika terkasar cakap n halal kan makan n minum saya ya...SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.....

5 comments:

cikYANchoco said...

eleh.. yer ker dunia ko gelap gelita ? aduyaiii... study slow okeyh.. ak pom tension sbb project ouh..

SwEeTFoResT said...

erm...xpe la..dugaan..jgn cye sgt kt kwn keyh..

selamat berpose..jgn lpe g solat tarawih keyh...

haidan_imia said...

problem only can make u become sumone better.believe me~

dun give up n cheer up all de time..kwn2 di sini sentiasa menyaport anda!hikhikhik..*ade ke ayat menyaport tu??bantai~

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
SHAIKH said...

haidan imia:problem byk bila study ni.huhu.

anonymous:salah assigment.huhu