Sunday, February 22, 2009

21.02.2009

Today is the day for me write this letter for u...1st time i saw ur , I found something shine as a DIAMOND!...ur eyes...ape dah?!aku bkn nk tulis psl cinta pn...aku ni suka merepek je..huhuhuu..
itu lh keja aku..kembali pd cite sy....today...tututtut...pergi jangan kembali,sampai sini sahaja kita berdua,aku x mampu lg(ringtone hp dh)huhu..zul supervisior brinfo call : hanq ade software office2007 x?
AKu :ade,awt?
Zul: aku nk install office kat laptop ..aku ondaway ke umah hanq..
Aku:klau mcm tu jmpa kat bidayah,ok?
zu:orait!
smbng semula kerja ku mengemas bilik yg aku sendiri kotorkan....setle...get ready for rock mamak stall!huhu..dh siap lg 1 hal..aku duk tingkt 5..erm phm2 je la...dh smapi ke destinasi...anda blh trn...eh carisi zul x der plk kat kdai mamak tu...aduh...aku plk x der krdit..silap2 dia g kdai mamaklg1 x..aku p dh leding kat sni..order milo ais..mkn x...on the spot kuarkan laptop dari mulut buaya(dari beg)..huhu..on wieless...maju mamak cuz what..nk wifi kena ade password...dulu x der pn..tau je ade org tepuk bahu ..rupa2ny si zul....pindahkn software dari laptop aku ke thumbdrive...dh setle ,zzul nk wallpaper n software lg....aku bg smoa yg dia nk...lpa nk ckp membe aku ni baru je beli laptop..tu hardisk kosong je....aku pn start cek email n everything...jadual pn dh kuar aku g site mn minggu dpan..si zul pun open cite nk g tgk wayang..idupaku on je...tunggu si nash n omm nk g or no?pinjam hp zul call omm...borak pny borak...dia x g..tny nash,x nk jgk nk teman omm...so booking 2 tiket,tempat macam biasa OU(one Utama)...cite Ong bak2...cite yang cukup aku minat ..cuz cite fighting2 ni mmng sentiasa di hatiku..huhu....tiket pkl 11..smpai sn dlm pkl 10.30...lepak jab...kuar dlm pkl 1pagi...now time to ooo...tgk bola..MU lawan kot..pe lg..back to mamak stall..continue...for sure MU menang ..mcm x tau plk..aku main..huuhu..dh pkl 4...fuh ..ngantuk sgt..zzzzzzzzzzTHE ENDZZZZZZZ..=)

5 comments:

liaNa said...

encek shaikh ade publisher 2007 x?
saye nak jUgak~
:P

SHAIKH said...

yup..mcm mn nk bg liana?

liaNa said...

nanti aku pos laju laptop tlg installkan ek? hehee :P

SHAIKH said...

blh je..x der hal pny..
nti x smpai lg 1 hal..=P
ade 1 cara..nk try?

==_)

SHAIKH said...

try this miss liana...http://www.4shared.com/dir/13002724/e7297207/sharing.html

boleh install x?