Monday, February 23, 2009

22/02/09

THe day i went home!Umah sewa aku n umah family dekat je..sebelum nak balik....tutut(hp bebunyi)..jam menandakan pukul 12.30 tenghari...hello ariff sihat?
Me:sihat..
Ayahanda:Bila nak balik umah ,dah 2 minggu x balik?
Me:nak balik...malam nanti kot..ayah minggu depan ariff start on site,work ..maybe 2 bulan x der area kuala lumpur...kirim salam kat semua ye.
Ayahanda:ok,jangan lupa solat...
Me:yaa..
Ayahanda:assalamualaikum
Me:waalaikumusalam..

me n my dad...mudah je..aku x banyak cakap...balik umah pn aku jawab soalan je,kalau macam dl nk melawan je..but now I change..Family aku bahagia aku pn bahagia!huhu...I love my FAMILY!mengantuk lagi so sambung tido balik..zzzzzzZZZZZ...dh pkl 1pm...time yo MELODI!gosip hangat ,layankn sje..malas + Bosan =Cari kerja...pack barang untuk ke site nti..lm lg dh pack..kemas bilik ,for sure...Basuh bj...setle..br g uat air...KOPI....fuh layan..let's go!20minit dah smpai..dlm pkl 3petang..lunch with my FAmily....borak pny borak..connect internet..bla2..dh pkl 11malam...balik ke DAMANSARA!

8 comments:

Miss SwEeTFoResT said...

hari yang menyeronokkan..dapat balik uma..erm..kite da lame x balik uma..miss my daddy n my mummy.. :(

SHAIKH said...

u kat mn skrg?...teknologi kan ade...
smile..it will make u feel ok..;)

gardenofadam said...

good to be home, as it is all the time 'home sweet home.'

SHAIKH said...

that's true..home always make me smile..=)

cikYANchoco said...

best la ko dapat balik en.. :) n best la pat trun site... byk pengalaman ko t..

SHAIKH said...

yup cik yanchoco..best n the best..
huhu..;)

l0veyd0veyd00 said...

sama la..masa muda2 dulu tau nak melawan je... tapi start dah besar and bley pk matang, dah slow :) Balik umah pun, jwb soklan je... hehehe.. dengan mama je pot pet pot pet :P

SHAIKH said...

sama la situasi kita..huhu;D