Sunday, November 8, 2009

MAsa yang singkat

baru abis selesaikan web mini project...byk keja yg x siap lagi ...pening...
BLogger boy dah start!!!!!huhu'
menarik ....klau ade masa untuk tgk kan best...final starting...projek xsiap2 lagi...wlpn ..aku akan download untuk tgk...dh dgt lagu through my window?lagu tu sungguh menarik...video klip memng aku suka sgt ..tertarik pulak...main smpai pagi esk pn aku x bosan...aku nk jadi grafik designer !!!huhuhu....angan2..sudah2!!bangun!!..ah.ah...kpd semua yg cmmnt aku punya blog..n sentiasa read new entry aku thank u SO SO MUCH!!aku x sempat tgk korang pny..but bila aku dh graduate aku pasti akan aktif dalam dunia blog ni...for sure!huhu...
membe aku nk gna broadband dia so kena pulangkan!pe pn aku nk TIMA KASIH KAT KAWAN2 aku yang sanggup pinjamkan Broadband diorg 1sem ni..THANK U BRO

1.Mie
2.Nash
3.Mat

kat bwh ni aku upload video tu ...enjoy!aku kena smbg keja SEE u!=)
video

1 comment:

«♪Ruff♪» said...

sungguh comel video clip tuh